Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Læs om områderne
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palma

Denne elegante by er hovedsædet for et af de populæreste feriesteder i Europa. Fra søsiden hæver den gotiske katedral sig og signalerer stolthed over århundreders betydning for Middelhavets herskere. 400 år tog det at bygge La Seu, men resultatet er fantastisk og danner front foran byens gamle kvarter med store palæer og atrier, der sagtens kan findes i de snævre gader og gyder. Byen er, med sin gamle værdighed og en harmonisk blanding med moderne stilarter, den naturlige hovedstad for Balear-regionen.

 

Byen og dens 325.000 indbyggere afspejler øens puls for kultur, kunst, historiske bygningsværker og moderne byliv. Langs havnefronten findes bystrand,  hvor byens borgere og turister kan tage  en forfriskende svømmetur, stor marina og vigtig trafikhavn, der sørger for varer til og fra øen.
 
I udkanten af byen er ligger øens internationale lufthavn.  Fra lufthavnen og til byens centrum er der ca. 20 minutter med bus eller bil.
 
EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007