Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Læs om områderne
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Mallorca

Med de mange danske turister, der har været på øen siden charterturismens start i 60’erne, er det stort alle voksne danskere, der enten selv har været på øen eller kender nogen, der har været der. Derfor tror vi, at vi kender øen godt, men den indeholder meget mere, end man sædvanligvis tror.


Øens landskab er meget varieret – et minikontinent med stejle klippekyster langs vestkysten, endeløse sandstrande, højland, store strækninger med marsk, høje bjergrygge, der skråner mod frugtbare sletter.

Mallorca er også landbrugsland med store frilandsgartnerier til at servicere øens beboere, turister og skandinaver med grønsager og ikke mindst kartofler i det tidlige forår. Mandel- og oliventræer og øens vingårde ses på hele øen.

Øens indbyggertal er på knap 650.000 og har med en righoldig historie skabt et samfund med en veludviklet infrastruktur, hvor europæisk mentalitet forenes og giver sig udtryk i kunst, arkitektur og moderne liv.
 
EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007